Отново обявиха конкурс за шеф на плевенския Театър

24.09.2015 16:46

24.09.dkt

Министерството на културата обяви конкурс за заемане на длъжността „директор” на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен. Кандидатите трябва да имат висше образование, квалификационна степен „магистър“ в областите „Изкуства” или „Хуманитарни науки” и професионален опит минимум три години. Сред изискванията към тях са да притежават управленска компетентност, организационна компетентност и способност за планиране и организиране на дейността на ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, да познават и прилагат българското законодателство в областта на културата, да познават структурата и функциите на Министерство на културата и неговите подразделения, да имат комуникативна компетентност и умение за работа в екип.
Конкурсът се провежда чрез разглеждане на представените документи и концепции за развитието на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен и събеседване. Към документите се представя концепция за развитието на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен за срок от четири години, която се представя в седем екземпляра, подписани от кандидата, в затворен непрозрачен плик, в обем не повече от пет страници. Срокът за заемане на длъжността е четири години, а документи за участие в конкурса могат да се подават до 26 октомври включително.
Ще припомним, че на предишния конкурс нито един от кандидатите не беше класиран, тъй като не успя да събере необходимия минимум от точки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: