Кметът на Левски Любка Александрова откри новата учебна година в СОУ „Крум Попов”

15.09.2015 13:05

15.09.levski1

С радостно вълнение от спомените в родното училище кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави първокласниците, учениците, учителите, директора на СОУ „Крум Попов” инж. Александър Филипов и родителите с новата учебна година. Тя пожела слънчевият септемврийски ден в най-голямото училище в община Левски – училище с 92-годишна история, събрал красотата на младостта в усмивките на децата, да бележи новите мечти и дръзновение. Да са все така слънчеви, да са трудолюбиви, да натрупат знания, за да успеят в живота, пожела на децата г-жа Александрова. Родителите да ги подкрепят, за да постигнат успех в живота. 50 са първокласниците в училището.

15.09.levski2
”Кауза е, че вие сте учителският колектив на най-голямото училище в община Левски. Тази кауза е за цял живот. Благодаря ви за усилията и отговорността досега и живейте с усещането за кауза всеки изминал ден от новата учебна година”, пожела кметът на Общината.
На тържеството днес в СОУ „Крум Попов” Любка Александрова съобщи, че в момента се извършва проектиране за енергийна ефективност на цялата образователна структура в община Левски.

15.09.levski4

 

15.09.levski5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: