Ярослав Димитров оглави Общинската избирателна комисия в Плевен

05.09.2015 8:15

5.09.oik

Ярослав Димитров е назначен за председател на Общинската избирателна комисия в община Плевен за изборите за общински съветници и за кметове, както и за национален референдум на 25 октомври. Това става ясно от решение на ЦИК. Заместник-председатели ще са Пламен Иванов и Жоро Нинов, а за секретар е избрана Василка Митева. Членове на ОИК – Плевен ще са Евгения Миланова-Аршинкова, Анатолий Манолов, Евгения Станева, Юлия Петровска, Айгюл Хасанова, Марсел Мойсеев, Красимир Данков, Николинка Добрева и Драгомир Ванков.
В консултациите са участвали представители на всички парламентарно представени партии и коалиции. В първата среща представителят на коалиция „България без цензура“ не е бил надлежно упълномощен от ръководството на коалицията. На тази среща е постигнато е съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава и ръководството на Общинската избирателна комисия в община Плевен. Протоколът е подписан без възражения и особени мнения.
На 26 август са проведени нови консултации, на които са присъствали надлежно упълномощени представители на всички парламентарно представени партии и коалиции. Постигнато е съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава и ръководството на ОИК в община Плевен. Протоколът е подписан без възражения и особени мнения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: