“ШАРЕНА СЪБОТА” ЩЕ ИМА САМО ТАЗИ СЪБОТА В ЦЕНТРАЛ МОЛ ПЛЕВЕН – МАЛКОТО БИЖУ НА ПЛЕВЕН

02.09.2015 13:25

Подаряваме Ви Шарена Събота – Защото сме Различни!
Само тази събота в Централ Мол Плевен – Малкото Бижу на Плевен.

zm3

Шарена събота за цялото семейство ще се проведе в Централ Мол Плевен – Малкото Бижу на Плевен само тази събота – 05.08 от 10:00 сутринта до 21 часа.
От консултантската компания отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting съобщиха, че само по време на Шарената събота (05.08) само в мола на пл. “Свобода” 25 ще Ви очакват:

zm1

Clearance Final Sale в Central Mall Pleven за всички дами и посетители на мола.
Последни разпродажби на отминали колекции с отстъпки до 70% във всички търговски обекти в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен. Само в деня ще е последната Ви възможност да уловите последните разпродажби на отминали колекции с отстъпки до 70% във всички търговски обекти в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен! Не забравяйте да се запишете и за нашата томбола по време на Шарената събота на влизане в Central Mall Pleven, в която само един от Вас ще има шанса да спечели чудесна гифт карта за цели 100 лева безплатно пазарува в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен подарък за Вас от Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен.

zm2

За всички деца молът подарява и напълно безплатен Free Disney Day в Disney Mania Central Mall Pleven – Много забавления, игри и закачки, специална програма с актьори и аниматори за всички деца на Free Disney Day в Disney Mania Central Mall Pleven – подарък от Central Mall Pleven за всички деца на Плевен и техните майки. Подарък за всяко дете от Central Mall Pleven, бонбони Harribo & Sugarland.

Оставете децата да си поиграят на Free Disney Day в Disney Mania Central Mall Pleven, докато се възползвате от последните горещи отстъпки на Clearance Final Sale Shopping Day в най-горещата точка на града – Central Mall Pleven – Истинския Мол на Плевен – само тази събота – 5.09.2015 г. – от 10:00 до 21:00 часа.

Нека ни е шарено! Подаряваме усмивки за майки и деца – само тази събота – 5.09.2015 г. – от 10:00 до 21:00 часа!.

МЕСТАТА ЗА FREE DISNEY MANIA DAY СА ОГРАНИЧЕНИ. МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ СВОЕТО ДЕТЕ И ЗАЯВИТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ В ПРАЗНИКА НА ТЕЛЕФОН 0885 675 605 ИЛИ НА ИМЕЙЛ [email protected], ИЛИ НА МЯСТО В ДЕНЯ СПОРЕД БРОЯ СВОБОДНИ МЕСТА.

Улови последните големи отстъпки във всички магазини в Централ Мол Плевен – Малкото бижу на Плевен и шареното настроение само тази събота само при нас.

Подаряваме много шарено настроение, усмивки за майки и деца само тази Шарена събота (05.09.2015г.) в Централ Мол Плевен. Защото сме различни!

Когато да си в центъра на събитията има значение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: