Започва Selfie Конкурс в Централ Мол Плевен – Малкото бижу на Плевен от 1 август до 10 Август

01.08.2015 17:31

От 1 до 10 август можеш да спечелиш 100 лв. ваучер за голямо горещо безплатно лятно пазаруване само в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен!

zmpl

От консултантската компания, отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че играта не е само за деца и тийнейджъри, а практически всеки може да участва от 1 до 101 годишна възраст. Единственото условие е да намери емблемата на Диамантче с логото на мола, скрита някъде из етажите на Central Mall Pleven – малкото бижу на Плевен – всеки ден на различно място и да си направи селфи снимка с нея с телефона си, след което да я качи във фейсбук и да я споделя сред приятели, докато не събере най-голям брой харесвания.
Всички направени снимки трябва да се публикуват на страницата на Central Mall Pleven във facebook – Central Mall Pleven.
Този от Вас, чиято снимка е събрала най-много лайкове и споделяния до 10.08, ще стане Selfie лицето на Central Mall Pleven – Истинския мол на Плевен! Наградата е ваучер от 100 лева за горещо лятно пазаруване в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен.
Стартът на конкурса е от днес!
Защото да си в центъра на събитията има значение!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: