Над 200 млади социалисти от Плевенско ще участват в събора на Бузлуджа

30.07.2015 15:29

30.07.buzludja

Повече от 200 млади членове и симпатизанти на БСП от Плевенска област ще се включат в националния събор „Бузлуджа 2015“ по случай 124 години от създаването на партията. Това научи „Плевен за Плевен“ от областния председател на Младежкото обединение на БСП – Плевен, Стефан Бурджев.
Тържествата на историческата поляна на Бузлуджа са предвидени за 1 август, като на тях се очакват десетки хиляди социалисти от цялата страна. Присъстващите ще бъдат поздравени от председателя на БСП Михаил Миков и лидера на ПЕС Сергей Станишев. Знакови лица на левицата ще връчат партийните книжки на десетки млади социалисти.
За настроението на присъстващите ще се погрижат Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър „Дико Илиев” и самодейни колективи от цялата страна. Митингът и честванията ще протекат под знаковите за левицата песни „Една българска роза”, „Моя страна, моя България”, „Ако си дал” и много други.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: