Хотел „Загорие” предлага всичко за една незабравима почивка в Арбанаси!

29.07.2015 17:32

Построен в типичния арбанашки стил, хотел „Загорие“ в Арбанаси съчетава в себе си възрожденски дух и модерен съвременен интериор. Хотелът е разположен на живописно място в Арбанаси и предлага на своите гости спокойствие и незабравима панорамна гледка на Арбанаси и Велико Търново.

zagorie2
Хотел „Загорие“ разполага със седем двойни стаи, едно студио, два апартамента и един VIP апартамент. Всяка една от стаите разполага със самостоятелна баня, телефон, телевизор с кабелна телевизия , както и всички останали удобства, които са нужни за един незабравим престой.

za7
Тези, които искат да се откъснат от забързаното ежедневие на града и да се отдадат на спокойствие, могат да се насладят на незабравимата панорамна гледка на Арбанаси и Велико Търново, която се разкрива край басейна на хотела. Сауната на хотела е също на разположение на нашите гости .

za11
Хотел „Загорие“ в Арбанаси предлага също така и конферентна зала за провеждане на конференции и фирмени събирания. На гостите е на разположение и wireless интернет достъп.

za10
За групи туристи комплекса организира обиколки на манастирите близо до Арбанаси и Велико Търново с превоз, както и посещение на крепостта „Царевец“ във Велико Търново.

za5

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ: 0878 31 39 33

#тагове:

НАЙ-НОВИ: