Тази вечер Георги Мамалев гостува в Панорама мол Плевен с моноспектакъла „Какво става?“

20.07.2015 7:38

12.07.mamalev

Днес от 19:00 часа Панорама мол Плевен кани всички почитатели на Георги Мамалев в ивент залата на третия етаж на моноспектакъла „Какво става?“. Точно 7 са образите, в които големият актьор се преобразява, всеки от тях носещ специфичен колорит. Появява се иманярът, който единствен милее за културно-историческото наследство и лично е открил плочата на хан Крум Страшни. На сцената излиза и лекарят, смачкан от безкрайните здравни реформи и мечтаещ да лекува европейския пациент – точен, изряден, спретнат, хубав, здрав пациент, да ти е кеф да го умориш.
С мъка се появява и огромният преяждащ герой на нашето време, който и в бизнеса, и в политиката, и в опозиция, и на власт изяжда каквото според него става за ядене, тоест всичко. Дотичва футболният запалянко на „Ужас“ (Мамарчево), който разказва за възхода и падението на любимия си отбор, записал в историята си паметната среща със сборен отбор звезди в състав Роналдо, Роналдиньо, Стоичков, Марадона, сестрата на Марадона и Дейвид Бекъм с жена си („Ужас“ печели със служебен резултат 3:0 поради неявяване на противниковия отбор).
Следва монолога на пациента, който е лекуван от седем доктори и въпреки това оздравява – известни са такива случаи, когато пациентът има огромно желание да оздравее, медицината е безсилна.
Входът е свободен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: