Здраве, Щастие и Красота ще залеят Плевен през почивните дни

04.06.2015 8:13

16-тото издание на Международен форум – изложение, посветен на здравословният начин на живот и личностното развитие, ще се проведе за първи път в град Плевен. Дните са 5, 6 и 7 юни, а мястото е Панорама Мол.

for1
Неразделна част от събитието е изложението, в което ще се представят здравословни храни, екологично чисти продукти, храни и хранителни добавки, био и натурална козметика, най-нови технологии за диагностика, както и терапии на място. Демонстрации на най-актуалните разкрасителни процедури, презентации на водещи козметични компании, консултации за профилактика на здравето и поддържането на здравословно тегло. В изложението място намират най-новите продукти и услуги за цялостно здраве и благополучие на достъпни цени.

for2
Над 20 лектора между, които Нидал Алгафари, проф. Андрей Пантев, Еленко Ангелов, Линда Дудек, Юлиана Ангелова и др. ще изнесат лекции свързани с личностното развитие и здравословния начин на живот. Наред със семинарите и лекциите, организаторите са включили в програмата множество практики за физическото ни здраве – йога за деца и за начинаещи с инструкторите от Йога Център Баланс, Даоска йога, Сакрална архитектура на тялото.

for3
Като събитие от МФИ „Здраве, Щастие, Красота“ ще бъде работилница, в която децата ще сътворят картини от предмети, които сме свикнали да възприемаме в ежедневието за „боклуци“. Материалите, с които можем да творим, са около нас и са в неочаквана форма и материя. Този път акцентът пада върху най-малките. Вихра Василева, позната ни от предаването „На кафе” с Гала по NOVA с рубриката си за ръчно майсторени предмети, ще сътвори с децата „Неочаквани картини”. Това ще се случи в събота следобяд от 15.30 ч. Какви картини, това остава изненада за всяко едно дете до края на ателието!

for4
В събота от 16:30 ч. на 6 – ти юни в Панорама Мол празникът продължава за децата със ЗдравоВкусно парти. Шоу с много игри, музика и танци, в които всички малчугани могат да се включат и да се забавляват. Наградите са здравословни, като с тях се акцентира на голямото значение на натуралните продукти за детското здраве и развитие. Децата и техните родители имат възможност да се включат в различни игри.

Защо трябва да ни посетите?
• за да почерпите от опита на авторитетите в сферите на здравословното хранене и личностното развитие;
• за да сe възползвате от промоционалните цени на продуктите от изложението;
• за да се информирате какво предлагат фирми и производители в тази област;
• за да изживеете три дни от живота си в състояние на положителни емоции и забавления;
• за да сте по-здрави и красиви.

Цялата програма може да откриете на www.forumizlojenie.com
За информация и контакти:
тел. 0897581857, 0887755589
e-mail: [email protected]
facebook: www.facebook.com/Forumizlojenie
Събитие: https://www.facebook.com/events/376479405879065/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: