Прерязаха лентата на новия клуб за пенсионери и инвалиди в Брестовец

02.06.2015 17:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В истински празник за хората се превърна откриването на клуба за пенсионери и инвалиди в село Брестовец. Помещението се намира в сградата на читалището и е изцяло ремонтирано и съобразено с целта, за която ще се използва. Разкриването на клуб на пенсионерите и инвалидите е поредният изпълнен ангажимент на кмета Радослав Иванов към жителите на Брестовец. Той обаче подчерта, че без категоричната подкрепа от страна на кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков тази придобивка нямаше да бъде факт.
Лентата на клуба прерязаха проф. Стойков и председателят на ОбС Дарин Ангелов. Плевенският градоначалник пожела на хората да бъдат все така инициативни и енергични. „Нека този клуб бъде не само място за срещи и разговори, а и поле за изява на вашите таланти”, каза проф. Димитър Стойков. Той подари на клуба плазмен телевизор, а от ГЕРБ – Плевен приятно изненадаха възрастните хора с компютърна конфигурация и кафемашина. За онези, чиито деца са в чужбина този подарък бе особено ценен, защото ще им даде възможност да общуват с близките свободно.
На събитието присъстваха областният управител Ралица Добрева, зам.-кметът на община Плевен Дамянка Владимирова и общинските съветници Мартин Митев, Даниела Гонкова, Диана Данова и Пенчо Дреновски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: