НУ „Христо Ботев“ – Плевен тържествено изпрати своите абитуриенти (галерия)

29.05.2015 12:15

29.05.botev1

В НУ „Христо Ботев“ – Плевен днес тържествено бяха изпратени четвъртокласниците от випуск 2015 г., които през годините показаха високи резултати и отлично се представиха на Националното външно оценяване. Церемонията започна в двора на училището, след което малчуганите се включиха в шествие до зала „Катя Попова“. Там те получиха своите удостоверения за завършен начален етап на основното образование.

29.05.botev2
Впечатляващи са резултатите по математика на Йоан Руменов Василев и Валентин Митев по шахмат и на ВГ „Ботевци пеят” към НУ „Христо Ботев” с ръководител Валентина Николова, които завоюваха множество награди през учебната година. Училището може да се похвали с работата си по проекти като Проект УСПЕХ, Модернизация на училищната база, Чиста околна среда, Национална програма „ИКТ в училище” и като домакин на Европейско кенгуру, Spelling bee и други.

29.05.botev3
Всички стаи са обновени и разполагат с мултимедия и интернет, обновена компютърна зала, интерактивни дъски, подобряващи качеството на обучение в училището. Стаите са ремонтирани, сменена е подовата настилка с ламиниран паркет, подновени са чиновете, масите и столовете. Построена е нова зелена класна стая в двора на училището, която по график учениците ежедневно използват в своите занимания. Училището разполага с модерен логопедичен кабинет.

29.05.botev4

 

29.05.botev5

 

29.05.botev6

 

29.05.botev7

 

29.05.botev8

 

29.05.botev9

#тагове:

НАЙ-НОВИ: