Нова модерна фабрика и 800 работни места от 1 ноември в Плевен – фото-галерия

29.05.2015 13:09

Първо копка на новия производствено-административен комплекс „Десизо Монни” бе направена днес в присъствието на председателя на Народното събрание Цецка Цачева, областния управител Ралица Добрева, кмета на Плевен проф. Димитър Стойков, народни представители, общински съветници, работници.
Комплексът ще бъде разположен на терен от 23 хил. кв.м. с обща застроена площ от 14 280 кв.м. Той ще включва производствена сграда с фабрика за обувки и фабрика за шиене, както и административна сграда с модерна двойно стъклена фасада. Към проекта има и социален център – клуб-ресторант, фитнес, футболно игрище и басейн.
Според Димитров, до 31 октомври ще бъдат завършени производственият и социален комплекс, а откриването на административната сграда е предвидено за 1 август догодина. В новите фабрики и администрация ще бъдат разкрити 800 работни места.
Своите специални благодарности за подкрепата на държавната и общинската власт отправи на откриването главният „виновник” за новата мащабна инвестиция в Плевен – Магдален Димитров.

mon1 mon2 mon3 mon4 mon5 mon6

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: