Плевенчанка сред участниците в конкурса за селфи с европроект. Да я подкрепим!

26.05.2015 15:01

Както писахме, до 27 май включително се провежда фотоконкурс за най-добра снимка с проект, финансиран с европейски средства. Надпреварата се състои чрез профила eufunds в социалната мрежа Фейсбук. От участниците се очаква да публикуват свое селфи с проект в България, финансиран с европейски средства. Към снимката трябва да бъде добавен кратък текст, описващ заснетия проект. Класирането става на база най-голям брой получени харесвания на дадена снимка.
Награди ще получат авторите на трите изображения, събрали най-много лайкове от ползватели на социалната мрежа. Наградата за първо място е тридневно пътуване за двама до белгийската столица Брюксел, победителят и избран от него придружител ще имат възможност да посетят емблематични обекти, свързани с историята и управлението на Европейския съюз. За класиралите се на второ и трето място наградите са съответно таблет и посещение на проекти в Бургас.
Сред участниците в конкурса за селфи е и плевенчанката Ива Иванова, която участва със снимка на обновения с европейски средства площад в Плевен. Всеки може да я подкрепи, като даде своя лайк ТУК! Успех на Ива!

26.05.selfie

#тагове:

НАЙ-НОВИ: