Проф. Андрей Пантев и Нидал Алгафари ще са лектори на форум в Панорама мол Плевен

14.05.2015 10:29

14.05.forum

16-ото издание на Международния форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота” ще се проведе от 5 до 7 юни в Панорама мол Плевен. Форумът е събитие, което събира, сплотява и помага на хиляди хора да открият своя път към добрия, пълноценен и хармоничен живот. Събитието дава пространство на хората, независимо от техния пол, възраст и социален статус, да споделят най-ценните дарове – здраве, щастие, красота и себепознанието. Той мотивира хората да откриват принципите на естествената красотата, стимулира и поддържа стремежа за благополучие и духовно израстване.
МФИ има за цел подобряване качеството на живот на хората като: популяризира всички актуални аспекти на здравословния начин на живот, здравословно хранене и превенция на здравето; разширява знанията относно практическите ползи на активния природосъобразен живот; създава условия за личностно развитие и пълноценна реализация чрез представяне на разнообразни идеи и методи за телесно и духовно усъвършенстване. Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота” е воден от мисията да вдъхновява хората да бъдат здрави, красиви, щастливи и креативни.
Лектори ще бъдат Еленко Ангелов, проф. Андрей Пантев, Нидал Алгафари, Неда Терзиева, Марика Георгиоска, Магдалена Славова, инж. хим. Гергана Дойчинова, Валентин Тасков и др.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: