Националният кино маратон на „Game of Thrones“ пристига в Плевен! (видео)

24.04.2015 17:41

24.04.game

В понеделник, 27 април, от 19 и от 20 часа, феновете на сериала „Game of Thrones“ ще могат да се насладят на напълно безплатна премиера на Game of Thrones V, епизод 3 – „Върховният врабец“, на голям екран със завладяващ звук в кино Арена в Панорама Мол Плевен. И двете прожекции са напълно безплатни до изчерпване на местата в залата. Плевен е третият град, в който най-гледната продукция на HBO прави своя кино премиера.
HBO България организира премиери на всеки епизод на сериала на голям екран в различен български град всяка седмица като част от национален маратон, който включва – 10 града, 10 седмици, 10 епизода. Кино прожекциите са със свободен вход и на тях са поканени най-страстните почитатели на фентъзи поредицата. Всеки следващ епизод се излъчва на кино екран в различен град.
Подобна кино-премиера на телевизионна продукция се прави за първи път в България. Досега уникалният по рода си маратон бе в София и Благоевград, където остави много фенове доволни от предоставената им възможност да гледат любимия си сериал на голям екран. Феновете ще могат да се снимат със знамената на основните родове от сагата на Джордж Р. Р. Мартин и да се насладят на кристален звук и картина.
Началото на Game of Thrones кампанията беше дадено с нощна кино премиера в 04.00 ч. сутринта на 13 април в София. Тази година в 170 държави, сред които и България, сериалът беше излъчен по телевизионния канал на HBO по едно и също време заедно с американския дебют. Затова най-ранобудните и верни зрители можеха да го гледат в 04.00 сутринта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: