Сдружение „Артилерия“ – Плевен организира конкурс за музикален фон на стихотворение на Ботев

21.04.2015 10:49

21.04.artileriq

Конкурс за музикален фон на стихотворение на Христо Ботев организира Сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов“ – Плевен съвместно с Военен клуб – Плевен, информира на пресконференция днес председателят на Сдружението Радослав Георгиев. Конкурсът е за ученици от първи до единадесети клас и ще се проведе на 27 май от 15 ч. във Военния клуб.
Музикалният фон може да включва свободни компилации на съществуващи български музикални произведения в различни стилове – класика, поп, рок, фолклор. Продължителността на компилацията трябва да съответства на тази на литературното произведение и неговото художествено съдържание. Музикалният съпровод трябва да се състои от въведение от 10-15 сек., основна част – 3-4.5 мин. и заключителна част – 8-10 сек.
Желаещите да се включат в конкурса могат да направят това на адреса на Сдружението – ул. „Данаил Попов“ 6, вх. В или във фоайето на зала „Катя Попова“ от 20 до 22 май от 9 до 12 часа два диска със записан на тях музикален фон, поетичен текст на хартиен носител, както и трите си имена, град, училище, телефон за връзка. Предвидени са първа, втора и трета награда, съответно от по 110, 70 и 50 лв.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: