Първо в „Плевен за Плевен“: Обявиха нов конкурс за шеф на плевенския Театър!

06.04.2015 14:19

6.04.dkt

Министерство на културата обяви конкурс за заемане на длъжността „директор” на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен. Кандидатите да са с висше образование, образователно-квалификационна степен „Магистър” в областите „Изкуства” или „Хуманитарни науки”. Необходим е професионален опит в областта на културата от минимум 3 години, а предимства са владеенето на западен език, квалификация по мениджмънт, компютърна грамотност.
Конкурсът се провежда чрез разглеждане на представените документи и концепция за развитието на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен и събеседване. Концепцията трябва да е за срок от четири години, колкото е и периодът за заемане на длъжността. Документи се приемат до 7 май включително.
Ще припомним, че конкурс за директор на плевенския Храм на Мелпомена се проведе през юни миналата година. Тогава единствен кандидат за позицията бе настоящият шеф на Театъра Илко Иларионов. Той, обаче, не успя да събере изискуемият минимум точки и затова се наложи провеждането на нов конкурс.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: