Меглена Кунева идва в Плевен за кръгла маса, посветена на инвестиционния потенциал на Северозапада

01.04.2015 18:29

1.04.kuneva

Утре, 2 април, от 14.30 ч. в зала „Плевен“ на Областна администрация – Плевен по инициатива на Българска агенция за инвестиции ще се състои кръгла маса с участието на потенциални и реални инвеститори, представители на държавните и местна власти, на браншови организации, на финансови институции, на университети и колежи и други от Северозападния район за планиране. Това информират от пресцентъра на БАИ.
Сред официалните гости на срещата ще бъдат Меглена Кунева, вицепремиер по координация на европейските политики и институционалните въпроси, Даниела Везиева – заместник-министър на икономиката на Република България, Ралица Добрева – областен управител на Плевенска област, проф. д-р Димитър Стойков – кмет на Община Плевен, Мариета Захариева – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.
По време на срещата Стамен Янев – изпълнителен директор на БАИ, ще представи дейността на агенцията. Ще бъде представен проектът „Популяризиране на предимствата за инвестиране в България“, инвестиционният климат в страната и успешни инвестиции в Северозападния район за планиране.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: