„Походът на вдъхновителите“ събра десетки и в Плевен!

28.02.2015 17:06

Множество младежи от различни плевенски училища събра днес в зала Плевен „Походът на вдъхновителите“ – една от инициативите на голямото семейство „Аз мога – тук и сега“. Организатор на срещата бе Младежки форум с председател Иван Мандински.

po4
„Походът на вдъхновителите“ има за цел да вдъхновява и мотивира младите хора като им представя конкретни примери на успели хора по места. За срещата в Плевен сме поканили за лектори Кристалин Чавдаров, Константин Рачев, предприемача Стефан Бурджев и актьора Веселин Плачков, който изпълнява ролята на Васил Левски във филма „Дякон Левски“, сподели Иван Мандински.
Целта на екипа на „Поход на вдъхновителите“ е да обикаля и да се среща с различни млади хора, учители, директори, родители, приятели, да говори с тях за това какво реално могат да постигнат, като им даде примери, чрез работещи и успели предприемащи хора. Походите се случват с участието на 5-10 изявени експерти/личности от различни сфери. Примерно: най-успелият програмист, най-талантливият хотелиер, най-успешният дизайнер, най-богатият предприемач, най-известният актьор и т.н. Вдъхновителите разказват своята история и как са постигнали това, което са, и най-вече, което ще бъдат!

po1 po2 po3 po4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: