Директорът на Бюрото по труда подаде молба за освобождаване от длъжността?

28.02.2015 18:45

Директорът на Бюро по труда в Плевен Бойко Тодоров е подал моба за освобождаване от длъжността, научи Плевен за Плевен. Новината бе потвърдена от Бойко Тодоров пред репортер на Плевен за Плевен. Молбата е входирана в Агенцията по заетостта с дата 20 февруари.

boi1

„Ще продължа професионалното си развитие в банковата сфера, където съм работил вече 7 години.”, коментира Бойко Тодоров, който вече е получил предложение за мениджерска позиция във водеща банкова институция. Той използва възможността чрез популярната плевенска медия да благодари на своите колеги за съвместните усилия и работа. „Успешно се справихме с администрирането на програмите от Европейския социален фонд и текущите задачи. Не съм си позволил да уволня нито един служител в Бюрото по труда”, зави Тодоров за Плевен за Плевен.
Дали причините за тази оставка не са свързани с политически натиск, попитахме директора на Бюро по труда Плевен. Ето и неговият лаконичен коментар:
„За съжаление, моите наблюдения са, че в момента се сменят масово ръководни кадри, като се стига и до по-ниските административни нива. Благодаря за оказаното доверие и отличната съвместна работа на д-р Асен Ангелов, един изключителен професионалист, който до преди месец бе директор на Агенцията по заетостта. Тръгвам си с чиста съвест и съзнанието за добре свършена работа. Това може да се види и в годишната атестация, направена от Агенцията.” Това каза в заключение Бойко Тодоров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: