МУ-Плевен провежда инициативата „Университетът гостува в училище”

24.02.2015 12:37

24.02.mu

В последните години Медицински университет – Плевен разшири своята кандидатстудентска кампания с гостуване на гимназиите от Плевен и региона. Целта е провеждане на срещи и дискусии със зрелостниците от профилирани паралелки по биология и химия и техните учители, за да се запознаят с предлаганите специалности от прием 2015 на МУ-Плевен, със сроковете за подаване на документи, с конкурсните изпити и графика на провеждането на предварителните и редовните изпитни сесии, с балообразуването, оценяването и класирането.
Представители на висшето училище и студенти – възпитаници на гимназиите в Плевен, Ловеч, Шумен, Габрово, Враца, Русе и Велико Търново, ще се срещнат с бъдещите кандидат-студенти в началото на март. В Плевен университетът ще гостува на СОУ „Иван Вазов”, Професионална гимназия по електроника и химични технологии „Проф. Асен Златаров”, Държавна финансово-стопанска гимназия „Интелект”, Математическа гимназия „Гео Милев” и Гимназията с преподаване на чужди езици.
Всички зрелостници и техните учители ще бъдат поканени на Деня на кандидат-студента в МУ-Плевен, който тази година ще се проведе на 19 март в зала „Амброаз Паре” на Телекомуникационен ендоскопски център.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: