И Орлин Павлов пее в подкрепа на плевенчанина Никола Ботев

31.01.2015 9:20

31.01.orlin

Орлин Павлов ще участва в благотворителен концерт за набиране средства за лечението на 22-годишния плевенчанин Никола Ботев. Младежът е студент във Военноморското училище във Варна и именно в морската ни столица ще се състои концертът. Той е планиран за 12 февруари, четвъртък, във Фестивалния комплекс във Варна. Инициативата е на приятелите и колегите на Никола от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – Варна. В концерта освен Орлин Павлов ще се включат и Галин и Оркестърът на военноморските сили.
Ще припомним, че благотворителният концерт за Никола в Плевен ще се състои на 4 февруари, от 19 ч. в зала „Катя Попова“ и е под наслов „Една надежда“. Негови организатори са ученици от Гимназията с преподаване на чужди езици.
Никола Ботев страда от изключително рядка форма на рак. За да живее, той трябва да бъде опериран в Турция. За целта обаче са нужни сериозни финансови средства, с които семейството на Никола не разполага. Затова десетки плевенчани се отзоваха на молбата на майката на Никола – Полина Ботева, да помогнат на сина й.
Ето я и банковата сметка за дарение за Никола:
Никола Колев Ботев
Банка „ОББ“ АД
IBAN: BG15UBBS80021028317940, BIG: UBBS BGSF

#тагове:

НАЙ-НОВИ: