Близо 20 сватбени павилиони ще бъдат подредени в „Макси центъра” в Плевен

29.01.2015 11:32

Плевен е домакин на Четвъртото Сватбено изложение „Макси център 2015“ от 6 до 8 февруари т.г. Това съобщи в пресклуба на БТА Ива Митева от името на организаторите.

bul
Организаторите се подготвят да посрещнат над 10 000 посетители. Близо 20 сватбени павилиони ще бъдат подредени в „Макси центъра” в Плевен. Миналата година са привлекли бъдещи младоженци от цялата страна, техни близки и приятели – общо над 9000 души. Тази година участниците в изложението са повече – не само от Плевен, но и от столицата и Ловеч, затова се очаква да посрещнат повече гости. Откриването е на 6 февруари от 17.00 ч., а закриването е с ревю на булчински и абитуриентски рокли на 8 февруари – неделя – от 16.30 ч.
Между 450 и 500 граждански бракове се сключват в Плевен годишно, сватбените тържества са по-малко, но са разнообразни по стил, коментира председателят на Националната сватбена асоциация Дора Калинова-Атанасова. Има сватби на открито в парк „Кайлъка” и в парк „Цар Освободител”. На форума бъдещи младоженци ще могат да избират фирма, която да организира тържеството им, да украси ресторанта, да направи булчински букет, сватбена торта, видеозапис, снимки. Сключилите вече брак ще открият идеи за кръщене, фирмен банкет, рожден ден, за Салон за красота. За активните зрители са подготвени награди „За двама“ като „Брачна нощ в президентски апартамент в „Кайлъка”, екскурзия, вечеря, уикенд със спа- услуги, каза Ива Митева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: