РЗОК-Плевен стартира приемането на заявителни документи за сключване на договор с изпълнители на медицинска и дентална помощ през 2015 г.

26.01.2015 19:03

С обнародването на Националния рамков договор за медицинските дейности между Националната здравноосигурителна каса и Българския лекарски съюз за 2015 г. в бр. №6 от 23.01.2015 г. на ДВ, стартира процедурата по приемането на заявителни документи от изпълнители на медицинска помощ. Предвид крайния срок за подаване на документи – 30 януари 2015 г., РЗОК-Плевен е създала подходящи условия за приемане на заявителни документи при следната организация:

rzok-1
РЗОК-Плевен предоставя на лечебните/здравните заведения, желащи да сключат договор за дейност с НЗОК през 2015г. образци на заявление по чл.59, ал.1 от ЗЗО в съответствие с НРД за медицинските дейности за 2015г., както следва :
 Заявление за сключване на договор за оказване на болнична помощ по клинични пътеки;
 Заявление за сключване на договор за оказване на високоспециализирани медицински дейности по Приложение №4 към член единствен на Наредба №40 от 2004 г. за определяне на основния пакет от здравни дейности, гарантиран от бюджета на НЗОК;
 Заявление за сключване на договор за извършване на клинични процедури;
 Заявление за сключване на договор за извършване на процедури по приложение №12,13 и 15 към член единствен на Наредба №40 от 2004 г. за определяне на основния пакет от здравни дейности, гарантиран от бюджета на НЗОК.
Към заявленията РЗОК Плевен предоставя и пълен набор от документи на електронен носител, изискуеми по НРД 2015г. за Медицинските дейности.
С цел своевременната обработка на подаваните заявления от договорните партньори са изготвени графици за подаване на заявителни документи. Същите са достъпни на официалния сайт на НЗОК, рубрика РЗОК, /15 РЗОК-Плевен/. Това информират от РЗОК Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: