Зеленогорски сред потенциалните кандидати на реформаторите за кмет на Плевен

22.12.2014 15:15

22.12.zelenogorski

Аз съм един от потенциалните кандидати на Реформаторския блок за кмет на Плевен на местните избори догодина и ако нашият отбор прецени, че мога да се справя с това, не се съмнявайте, че бих понесъл подобна отговорност. Това заяви на пресконференция в БТА днес депутатът от Реформаторския блок, Найден Зеленогорски. По думите му, РБ има няколко подходящи кандидатури за този пост. Надяваме се, че в един обозрим период от време преди изборите ще можем да презентираме на обществото нашата кандидатура, допълни народният представител.
Плевенският ексградоначалник посочи, че една дясноцентристка коалиция, с Реформаторския блок в основата си, може да спечели изборите в Плевен, като по думите му така ще бъде възстановена справедливостта. Справедливо е да кажем, че нашият 12-годишен мандат беше белязан от доста положителни характеристики в обществено-икономическия живот на общината, каза още Зеленогорски.
От своя страна, съветникът от БНД и член на Гражданския съвет към Реформаторския блок, Георг Спартански, изтъкна, че на първо място ще се водят разговори за конкретни политики, цели и програми и едва след това ще се търси кандидат с профил, който да отговаря най-пълно на целите, които са поставени. „Тоест, няма да вървим от върха на пирамидата към основата, а обратно. Коалиционната култура налага решенията да бъдат вземани внимателно след разговори и обсъждания и в крайна сметка след консенсус, отбеляза адвокат Спартански.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: