Дами от Подем и Ясен получиха призове „Почетен клиент на БДЖ“

22.12.2014 15:30

22.12.bdj

„Холдинг Български държавни железници” ЕАД връчи за десета поредна година приза „Почетен клиент на БДЖ”, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Призът е свързан с бонусната програма на железопътния превозвач, която дава възможност на клиентите да събират бонусни точки в зависимост от вида и броя на закупените от тях абонаментни карти за пътуване с влак. Според регламента, почетен клиент на „Холдинг БДЖ” ЕАД става пътникът, събрал най-голям брой бонусни точки през годината. Наградата, която традиционно се връчва на носителя на приза, е карта за безплатно пътуване за една година по цялата железопътна мрежа в страната.
Кампанията по номиниране на „Почетен клиент на БДЖ” за 2014 г. стартира на 13 януари и приключи на 10 декември. По време на кампанията най-много бонусни точки събраха Антоанета Горанова от село Подем (24 т.) и Мая Паскова от с. Ясен (24 т.). През настоящата година Горанова и Паскова са закупили по дванадесет абонаментни карти по редовна тарифа за пътуване по маршрутите Плевен – Подем (с дължина 21 км) и Плевен – Ясен (с дължина 7 км). Поради факта, че двете дами са събрали еднакъв брой бонусни точки, Съветът на директорите на „Холдинг БДЖ” ЕАД удостои и Антоанета Горанова и Мая Паскова с приза „Почетен клиент на БДЖ” за 2014 г. Горанова и Паскова се награждават с карти за безплатно пътуване през цялата 2015 г. в първа класа на всички влакове, пътуващи в страната.
На второ място се класира Пенка Йовчева от Хисар, която през 2014 г. е закупила четири абонаментни карти по редовна тарифа за пътуване по маршрут Пловдив – Хисар (50 км). Пенка Йовчева беше наградена с карта за безплатно пътуване за срок от шест месеца в първа класа на всички влакове, пътуващи в страната. Класиралите се на трето, четвърто и пето място получават тримесечни карти за безплатно пътуване в цялата страна.
Бонусната програма на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще продължи и през следващата година. Новата кампания по номиниране на „Почетен клиент на БДЖ” за 2015 г. ще стартира от 12-и януари.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: