Актьорът Георги Ангелов с почетен плакет на Община Плевен за 25-годишнината на Парада на модата (галерия)

22.12.2014 9:06

22.12.parad1

На юбилейния шоу-концерт-спектакъл „Парад на модата“ Плевен 2014-2015 бе домакин снощи драматично-куклен театър „Иван Радоев“. С него бяха отбелязани 25 години, откакто се провежда бляскавото събитие, което отново бе под патронажа на кмета на Община Плевен, проф. Димитър Стойков. По този повод бяха получени поздравителни адреси от президента на Република България Росен Плевнелиев и председателя на Народното събрание Цецка Цачева, а от ръководството на Община Плевен създателят на спектакъла – Георги Ангелов, получи почетен плакет по повод 25-годишнината на Парада на модата. Той му бе връчен от зам.-кмета на Общината, Дамянка Владимирова.

22.12.parad2
В това издание на Парада на модата зрителите видяха над 200 тоалета, дело на 17 родни дизайнери, 14 от които направиха дебют на плевенска сцена. Изящните тоалети бяха представени от повече от 40 манекени. И този път в Парада на модата участва Дизайнерски център „Ариес Уникат“ – Светла Димитрова, София, която се представи с детска, тийнейджърска и официална мода, специално подготвена за спектакъла. Димитър Кръстев, също от столицата, участва с тоалети, включващи всички цветове на дъгата или „Таборът отива на небето“, както самият той е нарекъл колекцията си. В това издание на Парада на модата отново гостува Теодора Кьосева, която се представи с мода за младите хора, а Александра Мешкова, която е завършила мода в Милано, показа официални облекла за бизнес дами. Изцяло с официална колекция участва и Марчела от София, като нейните тоалети бяха издържани в черно и бяло.

22.12.parad3
За пореден път на плевенска сцена гостува Дизайнерско студио „Модалаб“, чийто дизайнери са завършили в Париж, Милано и Лондон и които представиха колекция за ежедневието, както и 18 официални тоалета. След дебютантите бе софиянката Мария Божилова. Тя дойде в Плевен с колекция за пролетта и лятото, издържана в пъстри цветове, а друга дебютантка – Яна Панова, се яви с дамска и мъжка мода. В 59-ия Парад на модата се включи и Милена Тодорова, която заложи на индийските мотиви, а Натали Александрова от Благоевград показа една своеобразна „космическа“ колекция. Дебютант на плевенска сцена бе и Боряна Вътова от Бяла Слатина. Младата дизайнерка заложи изцяло на мъжките тоалети, докато освен мъжка мода плевенчанката Габриела Пекова представи и дамски тоалети. В Парада след четиригодишно прекъсване се завърна Милена Колева, а специално за модното събитие от Лондон пристигна дизайнерката Петя Димитрова.

22.12.parad4
В настоящото издание на Парада на модата бижутата бяха на Мария Църкова, а гримът бе поверен на Снежина Желязкова. В спектакъла участваха също Жени Василева и Боян Бончев от Клуб по спортни танци „Дъга“, както и попизпълнителите Йоанна Цветанова, Магдалена Лунголова и Биляна Добрева.

22.12.parad5

 

22.12.parad6

 

22.12.parad7

 

22.12.parad8

 

22.12.parad9

 

22.12.parad10

#тагове:

НАЙ-НОВИ: