Левче става билетчето за тролея? Нови цени и на абонаментните карти.

Публикувано от:

Цената на билета да стане 1 лев, предлагат от „Тролейбусен транспорт“. Абонаментните карти за учащи се да се увеличат с 12,5%, цената на всички останали абонаментни карти да се увеличи с коефициента на увеличение на цената на билета. Припомняме, че тя до момента е 80 стотинки.

trolei
Предлага се още цената на абонаментната карта за гражданите над 65 години да бъде диференцирана в зависимост от възрастта, като се регламентират три възрастови групи – от 65 до 68 години, от 68 до 70 години и над 70 години. За възрастните хора над 70 години цената на абонаментната карта се запазва без промяна – 6 лева на месец.
Мотивираното предложение е подкрепено от общинската администрация и предстои да бъде дебатирано и евентуално прието на сесията на Общинския съвет в четвъртък, 18 декември.

20 Коментара

 1. гергов написа:

  Трябва да се плащат новите електрони табели по спирките.

 2. stefi написа:

  да си ги плащат ние не сме им ги искали….

 3. Лъчезар написа:

  What the fuck бе човек,билетите са 1 лев от 10 години сигурно вече…. какво простотии пишете

 4. София ли сме, Бургас ли сме, Варна ли сме, та да плащаме 1 лв за билет? Аз за да го избия, трябва да се кача на Кайлъка, да сляза на последната спирка на Сторгозия и после от там до Дружба да се пусна….

  Какви са тия цени, какви са тия неща… струва ми се, че само хората от крайните квартали ще го ползват… та за 2 лева ще ме остави таксито пред блока…

 5. ivan написа:

  Ще направят билетчето колкото в софия, ебати майтапа… тоя град съвсем замира! Ами ако мина с колата и пътувайки към центъра кача 3 човека за по 50ст. тия тролеи дали ще лапнат маркуча??

 6. ivan написа:

  Ебати тъпотията! Абе тъпаци плевен е малък град, разстоянията са малки, как може да сложите билет 1лв какъв е в София където взимат 2 пъти по големи заплати и разстоянията са в пъти по-дълги??

  • Незабравка написа:

   Малък е и пари няма,а я виж как всеки ламти да ти вземе и залъка от устата…Няма работни места,заплатите са направо жалки,но виж,за 3 мин.престой в тролея…1лв.,такситата и те това чакат,само някой да вдигне цените, че да надуят и те…

 7. Незабравка написа:

  Нямам думи, градският транспорт ще стане лукс,вече все повече проличава плана на управниците да ни изгонят от тук…Гади ми се от тая порочна ,мизерна и некадърна политика,Елате ги вижте тия табла след седмица,отвсякъде ще висят кабели,наркоманите ще им разкажат играта,кмета ще се чеши дето не го сърби,а баламите ще си плащаме като попове…

 8. Димитров написа:

  МАСОВИ ПРОТЕСТИ!!! БОЙ В ПЛЕВЕН! НИКАКВО ПОСКЪПВАНЕ! НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ! НИЕ СМЕ В ЕДИН ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ РЕГИОНИ В ЕВРОПА И ДА ПРАЩАМЕ, КОЛКОТО В СТОЛИЦАТА – НЕ!!!

 9. Стига сте ревали написа:

  Бате, к’во се оплаквате картата в София за гр. транспорт е 20 лв,а Плевен и пеша можеш да го минеш. На всякъде цените за билет ще станат по 1 лв. Шумен който е по- макък град билета е 1лв. от три-четири години.

 10. reni написа:

  Не да се чудят как да вдигнат билетите а де махат тия контроли, който се возят по цял ден Никъде няма контроли във всеки тролей.Тук са много къси растоянията за да вдигат билета дори трябва да го намалят и да махнат тия контроли.В София има само проверяващи и ако не се е перфорирал билет глоби.Тук да направят повече проверяващи да слизат от тролей на тролей от колкото да стоят вътре и да се хилят с водача.Хич не е приятно да се возиш и те да се чудят какво да правят в тролея и когато не са пикови часове те само се возят и накрая заплати.

 11. egfdgjif написа:

  Плевенчани…….не заслужавате нищо.Нови возила вие не ги пазите претенции към всичко имате и какво накрая ходете пеш щом не ви изнася..

 12. phv написа:

  Пълна простотия-при средна работна заплата за областта 400 лв. билета за градски транспорт да е 1 лв., колкото струва в София-при средна заплата 900 лв.-има нещо сбъркано в политиката на управление!!!!!!! Дано поне Общинският съвет прояви разумност и не се oдобри!!!!!

 13. gigi написа:

  тогава не е лошо да вземат по спокойни ватмани,който вместо да карат картофи ,да карат хора!!!!! И 8 да не са на 40 минути а поне на 20,на село сигурно има по на често автобуси

 14. Hristo написа:

  Искам само да кажа като ще правите Билета левче
  кажете на шофиорите да не са правят на луди за КОЛЕЛЕТА
  И ВСИЧКО ЩЕ Е ТОК И Жицаааа Плевен !!!!!!!!

 15. И кажете на тия Шофьори че местата за инвалиди може да се използват и за велосипеди ЖИВЕЕМ В ЕДИН ГРАД БЕ ХОРАААААААА !!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар


Всички права запазени © 2015.