Михаил Миков в Плевен: Очертава се бюджет на бедността и безработицата

28.11.2014 16:56

28.11.mikov1

Очевидно се очертава един бюджет на бедността и безработицата, но към това се прибавя и един огромен външен дълг, какъвто България не познава в последните 15 години. Това каза в Плевен лидерът на БСП Михаил Миков. Както писахме, повод за визитата му е среща с председателите на общинските и областните партийни структури от областите в Северозападна България, която се провежда в хотел „Ростов“. Той отбеляза, че при тази данъчна система този дълг ще бъде плащан в основната си част от по-бедните български граждани.

28.11.mikov2
По повод призива си за затягане на дисциплината в партията, Миков посочи, че никога не е късно да бъде постигната промяна, като отношение на различни равнища. „На някой това може и да не му хареса, но смятам, че е необходимо. За да бъде силна БСП, трябва да има ред“, заяви той. По думите на Михаил Миков, на социалистите е нужна по-голяма политическа активност в посланията и в отговорите на проблемите, които имат българските граждани. „Защото, очевидно, продължаваме да сме свидетели на същия модел, който кризата обостри. И затова на последните избори до урните отидоха по-малко от 50%“, каза лидерът на БСП.
Като една от важните задачи пред партията Михаил Миков открои електронизацията на членството. БСП трябва да стане първата партия в България с реално електронно членство, посочи той и допълни, че това ще подобри комуникациите вътре в партията.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: