IT-специалист от НАП – Плевен изнесе лекция пред студенти в Свищов

25.11.2014 12:35

25.11.nap1

През настоящата година за втори път Деян Василев – старши експерт в отдел „Информационни системи“ ИРМ – Плевен при ТД на НАП – Велико Търново, изнесе лекция пред студенти от специалност „Бизнес информатика“. Той е част от екипа на ИТ-специалистите в офиса от началото на април 2009 година. За петте години работа доказа по безспорен начин, че за него няма невъзможни неща в сферата на информационните технологии. Знанията и професионалните му умения са ценени не само от колегите и ръководството на офис Плевен, но и от преподаватели в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – Свищов.

25.11.nap2
Лично по покана на професор д-р Л. Кирев, ръководител на проект „Нови знания и умения на студентите“ на 18 ноември изнесе презентация на семинарно занятие пред студенти от II курс в град Свищов. В продължение на два часа запозна присъстващите любознателни младежи и техния ръководител с темата „Windows 2012 Server: виртуални машини, видове сървъри, Active Directory и групови политики“, като сподели и своя опит от работата в офис на НАП – Плевен, като един от администраторите на мрежата.
С неизменната си усмивка 198-сантиметровият Дидо, който веднага се отзовава и винаги всеки възникнал компютърен проблем на часа разрешава, печели на всички колеги в офис Плевен сърцата. Ето защо за високия си професионализъм, голямото добро сърце, колегиалност, умения за работата в екип и всеотдайност към работата той грабна номинация в конкурса „Служител на годината 2014“ в категорията „Обща администрация“, където попадат експертите от отдел „Информационни системи“. След голямата страст – компютрите, най-любимото занимание на Деян е риболовът и то не къде да е, а на брега на тихия бял Дунав. Почивните дни са времето за релаксиране сред красотата на природата заедно с четиригодишната палава Александра и любимата съпруга.

25.11.nap3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: