И плевенските фенове на „Левски“ изригнаха срещу Батков

31.10.2014 15:00

31.10.levski

Привърженици на футболния тим на „Левски“ от Плевен се присъединиха към фенклубове от цялата страна и излязоха с декларация по повод управлението на клуба. Позицията на плевенските фенове е качена на официалния сайт на Националния клуб на привържениците на „Левски“ (София). „Плевен за Плевен“ я публикува без редакторска намеса:
„С голямо огорчение и сърцераздирателна болка, ние, привържениците от град Плевен, изказваме своята позиция спрямо „управлението” на ПФК „Левски“ София и случващите се футболни катастрофи с любимия на поколения българи отбор. Чувстваме се предадени от това, че не знаем кой е истинският собственик на ПФК „Левски“ София. Не знаем кой дърпа конците, не знаем и кой стои зад ТКБ.
Чувстваме се предадени от „футболистите”, които носят синята фланелка с буквата „Л” на гърдите, която е отпечатана на сърцата ни още от първия миг, в който сме стъпили на стадион „Георги Аспарухов”! Чувстваме се предадени от некадърното управление на ръководните фактори в синият любим отбор, който се превръща в нищо повече от посредствен тим! Чувстваме се предадени, защото чуждестранни наемници петнят името, цветовете и емблемата, носени от велики футболисти и личности като Георги Аспарухов – Гунди! Чувстваме се предадени от това, че г-н ТКБ употреби всички сини легенди, които ние безкрайно обичаме, в намерението си да съсипе „Левски“! А сме сигурни, че от това тях ги боли толкова, колкото и нас.
Докога ще търпим предателства, приятели? Докога ще пътуваме стотици километри, за да подкрепяме нашия „Левски“, а в замяна на това да получаваме огорчение и болка? Спомнете си думите на Апостола на свободата за предателите и предателството… и помнете: ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: