Младите в БСП стягат редиците в областта

27.10.2014 10:52

Областният председател на МО в БСП – Плевен Стефан Бурджев заедно с актьора Веселин Плачков се срещнаха с млади хора в Червен бряг. Целта на срещата бе хората там да споделят своите проблеми. След мероприятието ръководството на Младежката структура на БСП в лицето на Стефан Бурджев отчете, че младите червенобрежчени са почувствали обединението в БСП като отворено към всички тях и идеите им. Мястото на срещата бе в местно кафене. Така симпатизантите и членовете на МО в БСП имаха възможност в една непринудена обстановка да коментират какво ги тревожи.

mo
Младежка среща с председателя на областната структура на МО БСП – Плевен Стефан Бурджев се проведе след това в Белене. Гости на срещата бяха още актьорът Веселин Плачков и заместник-областният председател на обединението в областта Цветомира Добрева. В сградата на Общинската администрация в крайдунавския град се събрахме млади социалисти и симпатизанти на БСП. Бяхме уважени от местното ръководство в лицето на: Петър Дулев, Момчил Спасов и Стефан Николов, за което им благодарим.
В сутрешните часове на по чаша кафе обсъждахме бъдещи планове свързани с Младежкото обединение, както в Белене, така и в областта. Отчетохме свършеното и си поставихме за цел да го подобрим.
Следват срещи на областното младежко ръководство на Столетницата в Долни Дъбник, Долна Митрополия, Гулянци и Левски. Това информират от Областен съвет на МО в БСП – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: