Плевенски общински съветници – главни герои в Би Ти Ви репортерите

26.10.2014 20:09

Бившият общински съветник от партия „Солидарност“ Методи Петков, настоящият местен парламентарист от същата партия Ленко Тодоров и колегата му от РЗС Здравко Георгиев бяха основни действащи лица в разследването на Би Ти Ви репортерите, излъчено тази вечер и гръмко анонсирано със заглавието „Търговия с вот“.

dps1

Всъщност, търговците на вот в предаването се оказаха други трима, за които всички плевенски медии писаха още в деня на изборите. За скандалите около сегашният кандидат за депутат от плевенската листа на ДПС Петков, също е писано и преписвано. В това, че гореспоменатите трима са приятели и колеги, също няма нищо подсъдно, нито подкупно. Както се казва, очаквахме новината да се появи поне на финала на предаването, но такава, поне ние, не открихме.
Иначе, сме съгласни, че купуването и продаването на гласове е престъпление. Но пък питаме, липсата на няколко милиарда лева от една банка не е ли престъпление? Спечелването на обществени поръчки за милиони левове от определени фирми не е ли престъпление? Рибата се вмирисва откъм главата, а тя, според нас, определено не е заровена в Плевенско…

снимка – методи петков, архив плевен за плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: