Кристиян Григоров пропуска мача със „Ситомир“ (Никопол)

24.10.2014 9:49

24.10.spartak

Кристиян Григоров ще пропусне неделното домакинство на Спартак срещу последния в класирането Ситомир (Никопол), пише spartak-pleven.bg. Централният защитник е наказан за 1 мач заради натрупани 5 жълти картона от началото на първенството, последният от които дойде при победата над Павликени за Купата на Аматьорската футболна лига.
Бранителят пропусна дербито с Етър заради двата му жълти картона, и съответно червен, в мача срещу Академик в Свищов. След това в Червен бряг Григоров получи странен жълт картон за нарушение, което едва ли някой от трибуните видя. Напълно възможно е наказанието на един от най-стабилните футболисти в отбора на Бойко Цветков да е било тактически ход. Отсъствието му срещу Ситомир няма да е фатално по никакъв начин, а в същото време ще е сигурно участието му в очертаващото се дерби във Видин в следващия кръг.
Очаква се в неделя мястото на Кристиян Григоров в центъра на защитата на Спартак да бъде заето от 18-годишния Васил Михайлов, който е част от мъжкия отбор на „синьо-белите“ във втори пореден сезон.
Снимка: spartak-pleven.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: