Със строга заповед областният управител стяга редиците на назначените по програма пазачи

23.10.2014 13:20

Във връзка с изпълнение на Национална програма „Сигурност” и зачестилите произшествия, областният управител арх. Бойко Балтаков издаде заповед. С нея той нареди назначените от областен управител на област Плевен лица, на длъжност „Пазач-сътрудник по опазване на обществения ред”, по НП „Сигурност”, да изпълняват вменените им с длъжностната характеристика задължения в началото на всеки работен ден да се явяват в съответното кметство и получават задачите за изпълнение през деня от кмета или кметския наместник или упълномощени от тях лица.

plan

Преди края на работното време да ги отчитат и се подписват в присъствената форма, като неизпълнението на поставените изисквания да се счита за неявяване на работа. Това информират от Пресцентър на Областна администрация Плевен.
Кметовете и кметските наместници на населените места, в които има назначени лица по НП „Сигурност” да водят присъствените форми с реално изработените часове и да я представят в областна администрация-Плевен. При неявяване на работа на наетите лица, без оправдателен документ, за повече от два работни дни, да информират областна администрация, веднага след установяване на нарушението.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: