„Ювентус“ записа трета поредна загуба

20.10.2014 8:18

20.10.juve

Отборът на Ювентус (Малчика) допусна трета поредна загуба в първенството на Северозападната „В“ група, информира plevensport.eu. Вчера при гостуването си на Етър на стадион „Христо Ботев“ в Дебелец момчетата на Иво Братанов и Радослав Йорданов играха сравнително добре, но с два гола в самия край на срещата символичните домакини взеха победата с 4:1. Резултатът не е толкова реален, като се има предвид, че до 85-ата минута „болярите“ водеха само с 2:1. Първото полувреме етърци държаха инициативата, но гостите от Малчика използваха всяка удобна възможност да контраатакуват, като на два пъти дори можеха да поведат.
В последните минути на полувремето Етър натиснаха здраво и на няколко пъти застрашиха опасно вратата пазена от Веселин Ганчев. В 38-ата минута Радослав Анев стреля опасно, но Ганчев изби в корнер, а след това последваха два последователни удара на Николай Николаев, които бяха избити пред голлинията. Така първите 45 минути завършиха без гол – 0:0.
След почивката търновци се хвърлиха в атаки и закономерно се поздравиха с успех. В 54-ата минута Иван Петков бе съборен в пеналта от Валентин Антонов и реферът Николай Малджански отсъди малко спорна дузпа. От бялата точка Николаев стреля майсторски в горния десен ъгъл и откри – 1:0. Само две по-късно след центриране отляво Иван Петков с глава успя да удвои.
В следващите минути домакините свалиха малко темпото и това беше използвано по най-добрия начин от футболистите на Ювентус. В 81-ата минута Константин Генков навърза двама защитници, излъга вратаря на Етър и вкара хубав гол за 2:1. За повече, обаче силите на гостите не стигнаха, като дори „виолетовите“ в последните пет минути направиха победата си по-категорична. В 85-ата Николай Петров изведе перфектно в пеналта Димитър Байдаков, който с едно докосване елиминира вратаря и покачи на 3:1. В 90-ата току-що влезлият като резерва Георги Колев отбеляза и фиксира крайното 4:1.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: