ГПЧЕ – Плевен стартира дарителска кампания

20.10.2014 9:45

20.10.ezikova

В сградата на ГПЧЕ – Плевен започна изграждането на Център за неформално и електронно учене. Целта за създаване на този център е да се използват по-гъвкави форми на обучение за учениците чрез неформално учене, в осъвременена физическа среда, снабдена с най-нова електронна и компютърна техника, както по време на учебни занятия, така и за извънкласни занимания.
Единствена по рода си ще бъде езиковата лаборатория, оборудвана с най-новото в компютърните технологии – интелигентни системи и обучаващи програми, корекция на граматика, фонетика, слушане с разбиране и активизиране на цялото внимание, аудио и видео програми на изучаваните чужди езици, on-line тестове, както и информация, постъпваща от пулта на преподавателя, CD, DVD, LED телевизори, Internet, MP3, сателитен и радио приемник, дигитален и виртуален касетофон и клавиатура. Проектът е разработен и се реализира съвместно с фондация „Америка за България“, като приносът на фондацията е в размер на 184 000 лв.
От ръководството на учебното заведение апелират към родителите и своите съмишленици за финансова подкрепа за дофинансиране на проекта, като собствен принос на училището. Даренията ще подпомогнат успешното финализиране на този грандиозен по мащаб и амбиция проект на ГПЧЕ. Кампанията се обявява за периода от 20 октомври до 24 ноември. Даренията ще се приемат в счетоводството на ГПЧЕ, ул. Александър Стамболийски №22. На дарителите ще бъдат издавани свидетелства за дарения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: