Доброволци на ЧЕЗ почистват трафопостове от предизборни плакати в Плевенско

12.10.2014 11:59

12.10.cez

Служители на ЧЕЗ организираха доброволческа акция за почистване на електрически съоръжения след проведените предсрочни парламентарни избори. Инициативата се проведе в София, Плевен, Благоевград, Ловеч, Монтана, Видин, Враца, Кюстендил, Перник, Гоце Делчев, Левски, Гулянци и Петрич. 190 доброволци от ЧЕЗ отстраняваха обяви и предизборни плакати и боядисаха 154 ревизионни и 54 електромерни табла, 10 врати на трафопостове, информира news.bg.
Припомняме, че днес изтича 7-дневният срок от провеждането на изборите, в който партиите и коалициите, състезавали се за депутатски места, трябва да премахнат агитационните си материали.
Облагородяването на обществените пространства е една от каузите, които утвърдихме като част от дългосрочната си концепция за корпоративна социална отговорност. Вярваме, че можем да заразим хората с ентусиазма и желанието си да направим местата, където живеем, по-приятни и уютни. Надяваме се да ги насърчим да пазят и допълнително да развиват градското пространство„, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.
Инициативата за почистване на електрическите ревизионни табла е част от програмата на ЧЕЗ „Инвестираме в България“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: