Ева Маринова: Доверие се печели трудно и не се дава лесно!

01.10.2014 8:45

ev

Скъпи приятели,
На 5 октомври всеки един от вас, решил да упражни демократичното си право на вот, ще има за пореден път възможността да го направи. Сега обаче законодателят ни е дал и друга възможност – между кандидатите за депутати в листата, предложена от една партия или коалиция, да отличим човека, на който се доверяваме. Доверието е съкровено, лично отношение. То се печели трудно и не се дава лесно. Доверието предполага убеденост, надеждност, вяра в човека до теб. И не на последно място – доверието предхожда избора.
Аз съм Ева Маринова, кандидат за народен представител в листата на Коалиция „БСП лява България“ за 15 МИР Плевен. Заедно с останалите мои колеги стоим зад определена Програма за управление и определени ангажименти към избирателите от Плевенския край. Пред вас обаче сега заставаме и като личности – в лично качество, като лично присъствие, с лична отговорност. Смятам себе си за успял в личен и професионален план човек и искам да дам шанс и подкрепа на всеки от вас да го направи – в семейството, в приятелския кръг, в професионалното поприще, в общата ни кауза и съдба – България!
Ако сте готови да ми дадете вашето доверие, направете го на 5 октомври като гласувате за Коалиция „БСП лява България“ с № 22, и за мен, Ева Маринова с № 12! Вие ме познавате, доверете ми се – сега!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: