Община Плевен търси ромски медиатори за дейности по проект

30.09.2014 15:09

30.09.romi

Във връзка с изпълнение на проектните дейности по проект „Подпомагане подготовката за училище на деца в уязвимо положение във възрастовата група от 3 до 6 години, чрез подобряване достъпа до качествени предучилищни образователни и социални дейности за бедните деца и децата в неравностойно положение на територията на община Плевен” е предвидено наемането на трима ромски медиатори, информират от пресцентъра на Община Плевен. Те ще осъществяват задълженията си на територията на ЦДГ 12 „Ралица” – Плевен, ОДЗ 4 „Първи юни”– Плевен, ОДЗ 6 „Незабравка”– Плевен, ЦДГ „Вит” – Дисевица и ОДЗ „Девети май” – Славяново.
Целева група по проекта, с която ще работят ромските медиатори са децата от местните общности на възраст между 3 и 6 години; децата в риск, особено представители на социално слабите, включително ромската етническа група на възраст между 3 и 6 години, изложени повече от останалите на риск от социално изключване и бедност; децата от семейства с нисък доход; децата в риск от етническите малцинства и децата в риск, живеещи в малки и отдалечени населени места – за Славяново и Дисевица.
Сключените договори с медиаторите ще бъдат на 6-часов работен ден с продължителност 18 месеца до 30.04.2016 г. Срок на изпитване в полза на работодателя – 3 месеца. Повече информация за начина на кандидатстване за трите позиции можете да намерите ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: