Жителите на 3 села в Община Левски на протест срещу окаяното състояние на пътища!

30.09.2014 14:40

Митинг и затваряне на участъци от улици организират Инициативни комитети от селата Асеновци, Градище и Трънчовица заради изключително лошото състояние на пътищата, това информират от Община Левски.

pat
На 2 октомври от 10.00ч. до 12.00ч. в селата Асеновци, Градище и Трънчовица ще се проведат митинги и ще бъдат затворени за движение улици, посочени в уведомителните писма до кмета на Община Левски. Кметът на Община Левски Любка Александрова на основание изпълнените разпоредби на чл.8, ал.1 от ЗСММ даде разрешение за провеждане на митингите в трите населени места.Уведомен е и началника на РУ”Полиция”гр.Левски
Причината за протеста в с.Градище е крайно лошото състояние на път III – 303 Левски- Градище – Павликени, неремонтиран над 35 години , с пропаднал участък.
По същата причина ще протестират и в с.Асеновци, като там посочват път III- 301Левски – Летница, неремонтиран над 30 години с пропаднал участък.
В с.Тръчовица ще протестират заради крайно лошото състояние на път III – 304, I – 3 преминаващ през селото.
Мястото на протеста в с.Градище е път III – 303 между улиците „Генчо Хинчев” с улица „Юбилейна „ и ул.”Околовръстна”.
В с.Асеновци ще затворят ул.”Софка Вълева”в центъра на селото.
В с.Трънчовица митинга ще бъде на път III – 304, I – 3 преминаващ през селото.
В сигнално писмо от 30 .05.2014г. до Директора на ОПУ- Плевен ,г-н Ивайло Денчев, кметът на Община Левски уведомява за изключително лошото състояние на третокласната пътна мрежа на територията на община Левски и посочва пътните участъци ,които се нуждаят от своевременни ремонти.
Снимка – интернет

#тагове:

НАЙ-НОВИ: