Каракачанов в Белене: България трябва да развива своята атомна енергетика

19.09.2014 15:35

19.09.pf1

При изключително голям интерес се проведе срещата на Красимир Каракачанов – водач на плевенската листа на Патриотичния фронт, с жителите на град Белене. Каракачанов беше посрещнат от тях по стар български обичай – пита със шарена сол и китка здравец. Пред събралото се множество той благодари за сърдечния прием и информира за неотложните проблеми, които трябва да бъдат решени в следващото Народно събрание. На първо място това са безработицата, здравето на хората и тяхната сигурност. За всеки един от тези тежки проблеми Патриотичният фронт – НФСБ и ВМРО имат конкретни идеи за разрешаването им. Тези идеи са залегнали в общата им програма, която ако бъде изпълнена, животът в страната ще стане по-спокоен. В Белене, както и в останалите населени места в Плевенско, хората са гневни от продължаващото беззаконие спрямо крадците и убийците. Те горещо подкрепят идеята на Патриотичния фронт да се проведе референдум за връщане на смъртното наказание при изнасилвания и убийства на деца и възрастни хора.

19.09.pf2
С особен интерес бе изслушано мнението на Красимир Каракачанов за ядрената централа в Белене и бъдещето на ядрената енергетика изобщо. В това отношение водачът на плевенската листа на Патриотичния фронт бе категоричен. България трябва да развива своята атомна енергетика, защото това е най-високотехнологичният отрасъл, който е останал след 25 години реформи в държавата. Атомната енергия е най-евтина и най-екологично чиста. България е длъжна да продължи развитието на този отрасъл в своята икономика.
Заедно с това обаче трябва да мислим и за други високотехнологични отрасли, защото те са бъдещето и те могат да задържат образованите млади хора тук. Изобщо образованието трябва да е един от приоритетите на бъдещото управление, а не толкова социалните помощи. Социална политика трябва да има, но тя трябва да е справедлива, а не както е в момента. Трябва да спре раздаването на социални помощи за безотговорната циганска раждаемост.

19.09.pf3
На срещата бяха отправени много въпроси към водача на листата и останалите кандидати в нея. Хората искаха да знаят какво е мнението на Фронта за арендаторите и кооперациите, за ниските пенсии и кражбите по домовете им. На всички въпроси бяха дадени изчерпателни отговори. Срещата завърши с пожелание кандидатите за депутати по-често да ходят сред хората. На г-н Каракачанов и придружаващите го лица беленчани пожелаха успех на предстоящите избори.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

19.09.pf4

 

19.09.pf5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: