Михаил Миков в Плевен: България има нужда от компетентни млади хора!

18.09.2014 17:27

България има нужда от компетентни млади хора, но те трябва да имат сериозна подготовка, за да бъдат конкурентни на пазара труда. Това заяви днес на среща с млади хора в Плевен председателят на БСП Михаил Миков.

mik3

Лидерът на социалистите е днес в Плевенско, за подкрепи листата на Коалиция „БСП лява България“ за 15 МИР Плевен. Той бе посрещнат от областният лидер Мирослав Михайлов, общинският председател Цветко Цветков, областният председател на Младежката организация на БСП Стефан Бурджев, водачът на листата проф. Румен Гечев, кандидатите за депутати Васил Антонов, Минчо Минчев, Димитър Кочков, Веселин Плачков, Илиян Йончев, Ева Маринова, както и множество членове и симпатизанти на БСП и коалиционните й партньори.

mik1
Максимално бързо започване на строителството на „Южен поток“ и изграждането на АЕЦ „Белене“ остават основни приоритети за БСП, коментира пред журналисти в Плевен Михаил Миков, като се аргументира с фактите, че това са стратегически проекти от национално значение, които ще спомогнат и за развитието на икономиката на Северозападна и Северна България. „Няма никакви юридически причини, за да не започне строителството на „Южен поток“. Само приходите от ДДС по аванса от „Южен поток“ са около 300 милиона, а правителството в момента се чуди, откъде да намери пари да запълни дупките в бюджета“, категоричен бе Миков. Построяването пък на втора атомна централа, ще доведе до икономически суверенитет и развитие на технологиите в България.

mik2 mik4 mik5 mik6

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: