В Долни Дъбник обучават администрацията в личностни и професионални компетенции

17.09.2014 20:02

17.09.dabnik1

Днес в ритуалната зала на Община Долни Дъбник се проведе начална пресконференция по проект „Последващо укрепване на капацитета на администрацията на Община Долни Дъбник, чрез обучение в личностни и професионални компетенции”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Началото на този проект бе поставено с подписването на договор за БФП на 29.07.2014 г.
Борислав Станимиров – кмет на Община Долни Дъбник, даде началото на пресконференцията, като накратко сподели впечатленията си за досегашната работа по ОП ”Административен капацитет”, по която общината изпълнява трети пореден проект.

17.09.dabnik2
С реализирането на предвидените в проекта дейности се цели устойчиво организационно развитие на общинска администрация Долни Дъбник. Планираните дейности ще доведат до подобряване на уменията и компетентността на служителите в администрацията, което ще има трайно въздействие върху общинската администрация и ще доведе до повишаване на удовлетвореност на гражданите и бизнеса, прилагайки политики на устойчиво развитие. Ще се създаде един проактивен екип, който ще се справя по-добре с новите отговорности. Осъществяването на настоящия проект категорично ще има дълготраен и съществен ефект върху целевите групи – служители от общинска администрация Долни Дъбник и от кметствата – това сподели пред гостите Валентина Павлова – ръководител на проекта.

17.09.dabnik3
Представена бе и презентация, която е част от дейностите предвидени за изпълнение в сключеният договор с „Розбул” ЕООД гр. Плевен – изпълнител на дейностите по информация и публичност.
Сред гостите, присъствали на пресконференцията, имаше представители на Общинска администрация – Долни Дъбник, кметове на кметства от Община Долни Дъбник и техните служители, представители на медии, граждани и фирми.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: