„Спартак“ посреща „Левски“ за Купата на АФЛ в четвъртък

16.09.2014 16:54

16.09.spartak

Спартак ще посрещне отбора на Левски 2007 в четвъртък в мач от областните финали от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Това информира фенсайтът spartak-pleven.bg. По програма срещата трябваше да се играе ден по-рано, но от Областния съвет на БФС са направили корекция на датата. Двубоят ще е на стадион „Плевен“, а началният час е 16:00.
По всяка вероятност това е станало по молба на „синьо-белите“, тъй като в сряда старшата възраст на плевенчани гостува на Монтана в среща от Северозападната „А“ група за юноши набор 96/97. Както е известно във водения от Красимир Бислимов тим играят много от футболистите, които взимат участие и в мачовете на мъжкия отбор – вратарят Искрен Игнатов, Васил Михайлов, Лъчезар Кънчев, Светлин Симеонов, близнаците Виктор и Кристиян Иванови. По всяка вероятност треньорът на мъжкия отбор Бойко Цветков ще заложи на част от тях в срещата за Купата на АФЛ и така да запази силите на титулярния състав за тежкото неделно гостуване на Ком (Берковица).
Ако Спартак победи Левски 2007 в четвъртък, на 24-ти септември плевенчани ще се изправят на стадион „Плевен“ срещу победителя от двойката Ювентус (Малчика) – Партизан (Червен бряг).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: