Красимир Каракачанов: Хората в Брегаре доказват, че българският дух е съхранен

16.09.2014 12:45

16.09.pf1

Това каза водачът на плевенската листа на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ при срещата си с жители на село Брегаре. Той беше поканен от тях да присъства на откриването на възстановената църква в селото. Село Брегаре е един много добър пример за това, как въпреки мизерията и трудния живот, когато имаш дух и желание да живееш, и да се бориш – хората постигат резултати. Тази прекрасна църква е плод на усилията и труда на останалите в селото хора, както и на тези, които са в чужбина, но са направили дарения за своето село, каза Красимир Каракачанов.

16.09.pf2
Иначе проблемите тук са като във всички български села: няма поминък, младите хора емигрират, циганските набези съществуват. Затова Патриотичният фронт си е поставил за цел да предприеме бързи мерки за спасяване на малките села чрез премахване на корпоративния данък върху земеделските субсидии и гарантиране на минимални изкупни цени за земеделска и животинска продукция.

16.09.pf3
Трябва да е ясно, че изправянето на страната минава през възстановено животновъдство, лозарство, зеленчукопроизводство. Но тези, които ще се захванат с подобна дейност, трябва да са сигурни, че държавата ще ги подкрепя. Традиционните български ценности идват от селото и неговия патриархален бит. Доказват го и хората от Брегаре. Затова сме решени на всяка цена да променим държавната политика в областта на земеделието и селското стопанство и очакваме хората да ни подкрепят на 5-ти октомври, като гласуват за нас с бюлетина номер 24.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

16.09.pf4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: