Една млада дама засрами днес Плевен…

Публикувано от:

dar3

Днес на брифинг за журналисти в община Плевен, на скромна церемония, седмина плевенчани, отзовали се на призива за подпомагане на българите в бедстващите райони след природните бедствия, получиха благодарствени грамоти от кмета Димитър Стойков. Една от тях бе Весела Маринишева.
Стана ми тъжно, като разбрах, че нито един плевенчанин не се е отзовал на призива за доброволческа помощ, сподели младата дама пред медиите. Не го направих за награди и грамоти, а за да накарам хората да се замислят за това, което се случва покрай тях. Трябва да сме единни и ди си помагаме!…
Както се казва, коментарите са излишни!

18 Коментара

 1. i написа:

  хората в плевен и региона са меко казано долна измет,всичко знаят,всичко могат,малко са хората които са любезни и културни,тук всеки е най велик и кой от кой по надут и той не знае защо,аз съжалявам че се върнах тук -никаде другаде в страната я няма тази простотия и вижте ме кой съм аз

 2. Симона написа:

  Честно казано, в моето училище доста хора направихме дарение. Не смятам, че коментарът на тази госпожица е верен, тъй като тя казва „нито един плевенчанин не се е отзовал..“. Може в училището, в което учи, да не са дарили нищо, но в моето доста хора го направиха.

 3. kis написа:

  Предния коментар ми изглежда написан от депресиран човек.Ако Вашата среда е надута и проста,не означава,че Плевенчани са такива.Останаха малко ,а по-голямата част от населението си е от селата.Варна и София са първенци в грубостта и селската простотия на този фон не трябва да се съжалява,че сте се върнали-красив град и спокоен.

 4. Александър Бронзов написа:

  Приятелю, не си прав. В Плевен съм живял през целия си 22 годишен живот и съм доволен от хората. Проблемът не е в тях. Проблемът е, че градчето ни е малко, следователно и кадрите за подобни инициативи са малко. Но това си има и хубава страна – малка група хора се организира по-лесно, само й трябва някоя активна личност, която да поведе младите към подобни мероприятия.
  А и другият фактор е информацията да стига на време до хората. Аз дори не бях разбрал, че има набиране на доброволци иначе щях да се запиша. А ако се бях записал, щях да викна 2-3 приятели, евентуално те щяха да викнат някой и т.н. (все от някъде трябва да се започне). Защо фейсбука пламти със статии как някой е катастрофирал или как някой са го ограбили, а не с важните неща като това?

 5. Nora написа:

  neka mladata dama da pogledne tazi statiq,za6toto mai ne e kompetentna.

 6. Nora написа:

  Аз вече не живея в Плевен, но съм убедена,4е там все още има състрадателни и добронамерени хора.

 7. Цветелин написа:

  Това, че никой не се е отзовал на акцията на червеният кръст не означава, че никой от Плевен не е подпомогнал.

 8. огнян написа:

  Какво ти е тъжно Иване! Като сме на работа кога да отидем! Ти що не отиде?А

 9. rosen написа:

  Mladata dama greshi cialata bivsha gragdanska zashtita na pleven otvodniavashe mizia ot samoto na4alo

Вашият коментар


Всички права запазени © 2015.