АБВ откри предизборната си кампания в Плевен

08.09.2014 20:40

8.09.abv1

Своята предизборна кампания откри днес пред драматично-куклен театър „Иван Радоев“ коалиция АБВ. Многобройните симпатизанти, събрали се на площада пред театъра, бяха приветствани от областния лидер на АБВ – Плевен, Цветан Антов, който обяви, че в знак на съпричастност с трагедията, причинена от наводненията през последните дни, АБВ е преустановила предизборните си концерти, като поради тази причина и анонсираният концерт на Дани Милев и неговия бенд в Плевен не се състоя.
Антов представи листата на АБВ в Плевен, изтъквайки, че партията е била една от първите, внесли регистрацията си в РИК. Постарахме се листата ни да бъде добре балансирана откъм професионален опит, възраст и пол, като смятам, че листата на АБВ в Плевен е сред най-силните в страната, отбеляза легендарният баскетболист. В 15 МИР – Плевен листата на АБВ води Румен Петков, следван от Цветан Антов, Яница Йорданова, Цветозар Георгиев, Андриана Василева, Иван Нинов, Венцислав Конов, Десислав Атанасов, Марлена Цанкова, Румен Янков, Асенчо Динчев, Цветелин Христов, Дора Леонова, Милен Даскалов, Яна Конова, Богомила Стефанова, Ивайло Ценов и Валенто Василев.

8.09.abv2
Д-р Андриана Василева не скри, че българското здравеопазване е в колапс и посочи, че АБВ е за достъпно здравеопазване. За целта предлагаме оптимизиране и увеличаване средствата за здравеопазване до 8% от брутния вътрешен продукт, безплатно здравеопазване за децата, майките и бременните, въвеждане на електронна здравна карта, чрез която ще може да се оказва ефикасен контрол върху медицинските услуги и да се пресекат начините за източване на Здравната каса, изброи тя част от мерките в програмата на АБВ. От своя страна, бившият зам.-кмет на Община Плевен, Румен Янков, посочи, че е крайно време всички обществени поръчки в Плевенско да бъдат изпълнявани от местни строителни фирми. Те са способни и едва ли има обект, който не могат да изпълнят, категоричен бе Янков.

8.09.abv3
Симпатизантите на АБВ бяха приветствани и от водача на листата, Румен Петков, който очерта трите основни цели на партията – възстановяване на българската държавност чрез радикална промяна на институциите, коренна промяна на политическия модел и предотвратяване на демографската катастрофа. „Защото демографията не е само раждаемост и смъртност – тя е начин и условия на живот, образование, квалификация, заетост и възможност за защита и гарантиране правата на всеки български гражданин. Затова във фокуса на политиката на АБВ е отделният човек“, изтъкна той. Петков посочи, че ако днес не разберем, че в общините е нужна друга инфраструктура, ще продължим да скърбим за това, което се случи в Мизия, Аспарухово, Бургас, Берковица. И ако не разберем, че тази инфраструктурата означава училища, здраве, работни места, едва ли някога ще видим истинските проблеми на отделния човек и обществото като цяло, допълни водачът на листата на АБВ.

8.09.abv4
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: