Предизборната кампания започна по всички фронтове. Днес в задочен спор влязоха настоящ зам и бивш министър на спорта!

01.09.2014 12:15

kalin

Не съм доволен от това, което видях като ремонт на сградата на Спортното училище. Ремонтът е на фасадата, а искрено се надявах да видя и обновени класни стаи, както и училищния салон. Това коментира пред журналисти заместник-министърът на спорта Калин Каменов. При огледа на училището той видял доста забележки, свързани с техническата част по изпълнението на проекта. Кой и как е приел обекта, ще проверява Каменов.

spo4
Припомняме, че само преди месец министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева посети Държавното спортно училище „Георги Бенковски“, за да разгледа реновираното учебно заведение, няколко дни преди да е завършил ремонтът и изрази удовлетворение от извършените дейности. Припомняме също, че
стойността на извършените строително монтажни работи е 1 317 600 лв. Подменена е външната дограма на ученическия корпус и прилежащите към нея ниски тела и ученическа столова. Сменена е и топлоизолационната система на посочените сгради, изградена е нова топло и хидроизолация по учебния корпус. В ученическото общежитие е извършена цялостна подмяна на вътрешната дограма. Изградена е и нова парна инсталация.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: