ГЕРБ обяви пълната си листа в Плевен. Кой влиза вътре?

28.08.2014 18:48

28.08.gerb

В присъствието на председателя на предизборния щаб на ГЕРБ, Цветан Цветанов, днес пред медиите партията обяви пълната си листа с кандидат-депутати от 15 МИР – Плевен. Както писахме, начело на листата е Цецка Цачева, а след нея са инж. Пламен Тачев, областният лидер Владислав Николов, общинският председател на партията Мартин Митев, областният организационен секретар Ралица Добрева, председателят на Адвокатската колегия в Плевен Емил Абрашев, Мирослав Траянов, шефът на ДКЦ – III Валерий Желязков и председателят на ОбС – Левски Дочко Дочев.
По-нататък листата на ГЕРБ продължава със Зорница Петрова – член на Националния съвет на Младежи – ГЕРБ, председателят на ОбС – Червен бряг Георги Георгиев, Димитринка Павлова, д-р Бистра Павловска, Детелин Василев, Цецо Луканов, Валери Лачовски, Илияна Гложенска и Йонка Макавеева.
Водачът на листата, Цецка Цачева, сподели, че партията има за цел да бъде първа политическа сила в област Плевен и допълни, че на предстоящите избори очаква пробив в община Белене. Цветан Цветанов отбеляза, че плевенската структура на ГЕРБ първа в страната е попълнила документите за регистрация за участие в изборите, като по думите му, това е повече от ясна заявка за поставената цел. Той изтъкна, че жителите на Плевенско трябва да се гордеят с водач в лицето на Цецка Цачева, доказала се като изключително успешен парламентарист.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: